Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Казангельдина Ж.Б., Байболова Л.К., Жаксылыкова Г.Н., Абжанова Ш.А., Ілебай Г.Н. Уылдырық өнімінің сапасы мен қауіпсіздігін ішкі қадағалау жүйесі негізінде жоғарылату. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;145(3):123-128. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-123-128

For citation:


Kazangeldina Zh.B., Baybolova L.K., Zhaksylykova G.N., Abzhanova Sh.A., Ilebay G.N. Improving the quality and safety of caviar products based on an internal traceability system. The Journal of Almaty Technological University. 2024;145(3):123-128. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-123-128



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)