Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Пурэвсурэн Б., ХО Г., Чойжилсурен Н. Дәстүрлі моңғол ірімшігінің физика-химиялық және микробиологиялық көрсеткіштерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;145(3):73-79. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-73-79

For citation:


Purevsuren B., Huo G., Chojilsuren N. Investigation of physico-chemical and microbiological parameters of traditional mongolian cheese. The Journal of Almaty Technological University. 2024;145(3):73-79. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-73-79

Қараулар PDF (Rus): 87


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)