Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Нұрдәулет С., Уажанова Р.У., Ержигитов Е.С. Радиациямен өңделген құс етінің сапа көрсеткіштері және сақтау мерзіміне әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;145(3):66-72. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-66-72

For citation:


Nurdaulet S., Uazhanova R.U., Erzhigitov E.S. Influence on quality indicators and shelf life of radiation treated poultry meat. The Journal of Almaty Technological University. 2024;145(3):66-72. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-66-72

Қараулар PDF (Kaz): 166


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)