Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Изтилеуов М.К., Оспанов А.Б., Искакова Ж.А., Дуйсенбекова О.О. Құрама сүттен жасалған асқабақты-сүт йогуртының тағамдық құндылығын зерттеу нәтижелері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;144(2):116-126. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-2-116-126

For citation:


Istieuov M.K., Ospanov A.B., Iskakova Zh.A., Duisenbekova O.O. The results of studies on the nutritional value of milk-pumpkin yogurt from combined milk. The Journal of Almaty Technological University. 2024;144(2):116-126. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-2-116-126

Қараулар PDF (Kaz): 111


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)