Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Жарылқасынова Ж.Ә., Искакова Г.К., Изембаева А.К., Молдақұлова З.Н. Галет өндірісінде пектин концентратының және тұтас ұнтақталған ұнның оңтайлы мөлшерлемесін негіздеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;146(4):46-55. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-46-55

For citation:


Zharylkasynova Zh.A., Iskakova G.K., Izembaeva A.K., Moldakulova Z.N. Justification of optimal dosages of pectin concentrate and wholeground flour in the production of galets. The Journal of Almaty Technological University. 2024;146(4):46-55. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-46-55

Қараулар PDF (Kaz): 74


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)