Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Кененбай Ш.Ы., Күлімбетова А.А., Хамза Қ.С. Түйе етінен өнімінің тағамдық құндылығын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;146(4):27-36. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-27-36

For citation:


Kenenbay Sh.Y., Kulimbetova A.A., Khamza Kh.S. Investigation of the nutritional value of a whole camel meat product. The Journal of Almaty Technological University. 2024;146(4):27-36. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-27-36

Қараулар PDF (Eng): 82


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)