INCREASE OF FOOD AND BIOLOGICAL VALUABILITY OF MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS
Abstract
About the Authors
L. . SyzdykovaRussian Federation
A. . Bulambaeva
Russian Federation
ZH. . Yessenkulova
Russian Federation
References
1. Күзембаева Г., Күзембаев Қ., Смағулова А., Альжанова А. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары. - Алматы: АТУ, 2007. - 252 б.
2. Сыздыкова Л.С., Смагулова А.К. Қоғамдық тамақтану саласындағы ет жартылай фабрикаты - котлеттердің ассортиментін кеңейту. /«Ғылым. Білім. Жастар» жас ғалымдардың республикалық ғылыми-тәжірибелік конференция материалдары, АТУ, 2015 ж.-79-81 б.
3. Сыздыкова Л.С., Базылханова Э.Ч. Усовершенствование технологии производства диетических котлет и определение их пищевой ценности. /Эволюция современной науки: Сборник статей Международной научно-практической конференции, г.Уфа, 2015г, - C.63-67.
Review
For citations:
Syzdykova L., Bulambaeva A., Yessenkulova Zh. INCREASE OF FOOD AND BIOLOGICAL VALUABILITY OF MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(3):78-81. (In Russ.)