ЕТ жартылай фабрикаттарының тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру
Аңдатпа
Авторлар туралы
Л. С. СыздықоваРесей
А. А. Буламбаева
Ресей
Ж. Ж. Есенкулова
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Күзембаева Г., Күзембаев Қ., Смағулова А., Альжанова А. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары. - Алматы: АТУ, 2007. - 252 б.
2. Сыздыкова Л.С., Смагулова А.К. Қоғамдық тамақтану саласындағы ет жартылай фабрикаты - котлеттердің ассортиментін кеңейту. /«Ғылым. Білім. Жастар» жас ғалымдардың республикалық ғылыми-тәжірибелік конференция материалдары, АТУ, 2015 ж.-79-81 б.
3. Сыздыкова Л.С., Базылханова Э.Ч. Усовершенствование технологии производства диетических котлет и определение их пищевой ценности. /Эволюция современной науки: Сборник статей Международной научно-практической конференции, г.Уфа, 2015г, - C.63-67.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Сыздықова Л.С., Буламбаева А.А., Есенкулова Ж.Ж. ЕТ жартылай фабрикаттарының тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(3):78-81.
For citation:
Syzdykova L., Bulambaeva A., Yessenkulova Zh. INCREASE OF FOOD AND BIOLOGICAL VALUABILITY OF MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(3):78-81. (In Russ.)