Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Смаилова Ж.Ж., Аман С.Е., Сәрсенбаева З.Т., Темірбекқызы А., Серіков Ә.Қ. Өсімдіктекті тағамдық талшық топинамбур қосылған тұшпара өнімінің органолептикалық және физика-химиялық көрсеткіштерін бақылау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;146(4):5-12. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-5-12

For citation:


Smailova Zh.Zh., Aman S.E., Sarsenbayeva Z.T., Temirbekovna A., Serikov A.K. Control of organoleptic and physico-chemical parameters of jerusalem artichoke vegetable fiber dumplings. The Journal of Almaty Technological University. 2024;146(4):5-12. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-5-12



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)