Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Икрами М.Б., Шарипова М.Б., Абдуллоева Х.Ф. Асқабақ ұнының суды және майды сіңіру қабілетіне кейбір факторлардың әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(4):156-164. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-156-164

For citation:


Ikrami M.B., Sharipova M.B., Abdulloeva Kh.F. The infuence of some faktors on the water-retaining and fat- retaining abilities of pumkin. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(4):156-164. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-156-164

Қараулар PDF (Rus): 182


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)