Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Жұмаева A.K., Булеков Т.А., Джапаров Р.Ш., Сегізбаева Г.Б. Қазақстанның құрғақ өңірлерінде тамақ өнімдерін өндіру шикізаты ретінде құмай дақылының қолданылу перспективасы. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;145(3):20-26. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-20-26

For citation:


Zhumaeva A.K., Bulekov T.A., Dzhaparov R.Sh., Segizbayeva G.B. Promising sorghum culture as a raw material for food production in arid regions of Kazakhstan. The Journal of Almaty Technological University. 2024;145(3):20-26. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-20-26

Қараулар PDF (Kaz): 164


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)