Проблемы и перспективы внедрения системы НАССР
Аннотация
Ключевые слова
Об авторах
Г. Т. ЮсуповаРоссия
Д. Б. Курмангалиева
Россия
Н. Н. Ланцева
Россия
А. А. Муратов
Россия
Ж. К. Шадьярова
Россия
Список литературы
1. Муратов А.А. и др. Анализ проблемных вопросов, связанных с внедрением на предприятиях Республики Казахстан системы НАССР / Материалы Международной научно-практической конференции «Дулатовские чтения 2011». Том 1. Костанай: Шапак, 2011. - С. 18-22.
2. Мейес Т. Эффективное внедрение ХАССП: Учимся на опыте других: учебник / Т. Мейес, С. Мортимор; пер. с англ. В. Широкова. СПб: Профессия, 2005. - 288 с.
3. ҚР СТ 1179-2003 «Сапа жүйелері. НАССР қағидаттарынан негізделген азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау. Жалпы талаптар» Қазақстан Республикасының Стандарттау, метрология және сертификаттау жөнiндегi комитетi ҚР индустрия және сауда министрлігі (Мемстандарт). Астана 2005.-14 б.
4. ҚР СТ ИСО 22000-2006 «Тамақ өнімдері қауіпсіздігінің менеджмент жүйелері. Тамақ өнімдерін өндіру және тұтыну саласындағы барлық ұйымдарға қойылатын талаптар». ҚР индустрия және сауда министрлігінің Техникалық реттеу және метрология комитеті (Мемстандарт). Астана 2007.-30 б.
Рецензия
Для цитирования:
Юсупова Г.Т., Курмангалиева Д.Б., Ланцева Н.Н., Муратов А.А., Шадьярова Ж.К. Проблемы и перспективы внедрения системы НАССР. Вестник Алматинского технологического университета. 2019;(3):12-15.
For citation:
Yusupova G., Kurmangaliyeva D., Lantseva N., Muratov A., Shadyarova Zh. Problems and prospects of implementation of the HACCP system. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(3):12-15. (In Russ.)