НАН ӨНДІРІСІНДЕ ДӘНДІ ҚОСПАЛАР ПАЙДАЛАНУ
Аңдатпа
Авторлар туралы
Д. А. ШаншароваРесей
Ж. К. Нургожина
Ресей
Л. Ж. Алашбаева
Ресей
Г. М. Кайчибекова
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Байысбаева М.П. Нан өнімдерінің технологиясы: Оқулық. - Алматы: ЖШС РПБК «Дәуір», 2011. - 448 б.
2. Шаншарова Д.А., Максут А. Разработка технологии пшеничного хлеба с применением продуктов переработки крупяного производства // Вестник Алматинского технологического университета. - 2017. - №3.- С.30-33.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Шаншарова Д.А., Нургожина Ж.К., Алашбаева Л.Ж., Кайчибекова Г.М. НАН ӨНДІРІСІНДЕ ДӘНДІ ҚОСПАЛАР ПАЙДАЛАНУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(3):5-8.
For citation:
Shansharova D.A., Nurgozhina Zh.K., Alashbaeva L.Zh., Kaychibekova G.M. USE OF GRAIN ADDITIVES IN BREAD PRODUCTION. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(3):5-8. (In Russ.)