Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу

НАН ӨНДІРІСІНДЕ ДӘНДІ ҚОСПАЛАР ПАЙДАЛАНУ

Толық мәтін:

Аңдатпа

Бұл жұмыста нанға дәнді қоспа ретінде дәстүрлі емес шикізатты енгізу аспектілері қарастырылған. 20% қарақұмық жармасы, 10% зығыр тұқымы, 10% «Фин қоспасы» нан өнімдерінің сапасын жақсартуға және оның құндылығын арттыруға мүмкіндік берді.

Авторлар туралы

Д. А. Шаншарова
Алматы технологиялық университеті
Ресей


Ж. К. Нургожина
Алматы технологиялық университеті
Ресей


Л. Ж. Алашбаева
Алматы технологиялық университеті
Ресей


Г. М. Кайчибекова
Алматы технологиялық университеті
Ресей


Әдебиет тізімі

1. Байысбаева М.П. Нан өнімдерінің технологиясы: Оқулық. - Алматы: ЖШС РПБК «Дәуір», 2011. - 448 б.

2. Шаншарова Д.А., Максут А. Разработка технологии пшеничного хлеба с применением продуктов переработки крупяного производства // Вестник Алматинского технологического университета. - 2017. - №3.- С.30-33.


Рецензия

Дәйектеу үшін:


Шаншарова Д.А., Нургожина Ж.К., Алашбаева Л.Ж., Кайчибекова Г.М. НАН ӨНДІРІСІНДЕ ДӘНДІ ҚОСПАЛАР ПАЙДАЛАНУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(3):5-8.

For citation:


Shansharova D.A., Nurgozhina Zh.K., Alashbaeva L.Zh., Kaychibekova G.M. USE OF GRAIN ADDITIVES IN BREAD PRODUCTION. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(3):5-8. (In Russ.)

Қараулар: 417


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)