USE OF GRAIN ADDITIVES IN BREAD PRODUCTION
Abstract
About the Authors
D. A. ShansharovaRussian Federation
Zh. K. Nurgozhina
Russian Federation
L. Zh. Alashbaeva
Russian Federation
G. M. Kaychibekova
Russian Federation
References
1. Байысбаева М.П. Нан өнімдерінің технологиясы: Оқулық. - Алматы: ЖШС РПБК «Дәуір», 2011. - 448 б.
2. Шаншарова Д.А., Максут А. Разработка технологии пшеничного хлеба с применением продуктов переработки крупяного производства // Вестник Алматинского технологического университета. - 2017. - №3.- С.30-33.
Review
For citations:
Shansharova D.A., Nurgozhina Zh.K., Alashbaeva L.Zh., Kaychibekova G.M. USE OF GRAIN ADDITIVES IN BREAD PRODUCTION. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(3):5-8. (In Russ.)