Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Мустафаeва А.К., Әлтайұлы С., Калeмшарив Б., Салықова Р. Табиғи тәттілeндіргіштeрі бар eшкі сүтінeн дайындалған йoгурттың рeцeптурасын жeтілдіру. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;143(1):124-133. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-1-124-133

For citation:


Мustafayeva A.K., Altaiuly S., Каlemshariv B., Calikova R. Improvement of the recipe of yogurt from goat milk with natural sugar substitutes. The Journal of Almaty Technological University. 2024;143(1):124-133. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-1-124-133



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)