Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Бегдилдаева Н.Ж., Ахметсадыкова Ш.Н., Оспанова А.А. Тауық еті өндірісіндегі шұбаттан алынған пробиотиктер: маңыздылығы және HACCP талдау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(4):144-150. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-144-150

For citation:


Begdildayeva N.Zh., Akhmetsadykova Sh.N., Ospanova A.A. Probiotics isolated from the shubat in chicken meat production: importance and HACCP analysis. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(4):144-150. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-144-150

Қараулар PDF (Eng): 198


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)