Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Орымбетова Г.Э., Касымова М.К., Орымбетов Э.М., Aзимовa С.T. Ешкі сүті негізінде «Моцарелла» жұмсақ ірімшігін өндіру технологиясын әзірлеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(4):114-121. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-114-121

For citation:


Orymbetova G.E., Kassymova M.K., Orymbetov E.M., Azimova S.T. Development of technology production of soft cheese "Mozzarella" on the basis of goat's milk. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(4):114-121. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-114-121

Қараулар PDF (Eng): 267


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)