Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Тултабаева Т.Ч., Жуманова У.Т., Тултабаев М.Ч., Шоман А.Е., Шоман А.К. Өсімдік қоспалары бар аралас ашытылған сүт ақуыз өнімдерін кептірудің технологиялық режимдерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(2):124-130. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-124-130

For citation:


Tultabayeva Т.Ch., Zhumanova U.T., Tultabayev M.Ch., Shoman А.Ye., Shoman A.K. The research of technological drying modes of combined fermented milk protein products with vegetable additives. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(2):124-130. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-124-130

Қараулар PDF (Eng): 296


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)