Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Медеубаева Ж.М., Таева А.М., Чернуха И.М., Рскелдиев Б.А., Тлевлесова Д.А., Капбасова A.М. Қайнатылған түйе шұжықтарының функционалдық және технологиялық қасиеттеріне өсімдік қоспасының әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(2):62-74. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-62-74

For citation:


Medeubayeva Zh., Tayeva A., Chernukha I.M., Rskeldiyev B., Tlevlessova D., Kapbasova A. The influence of herbal supplement on the functional and technological properties of boiled camel sausage. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(2):62-74. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-62-74

Қараулар PDF (Rus): 335


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)