Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Букарбаев К.М., Василенко В.Н., Абжанова Ш.А., Каташева А.Ч., Кулаипбекова А.А. Ет өнімдері технологиясында экструдталған ақуыз текстураларын өндіру процесін модельдеу және оңтайландыру. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;143(1):116-124. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-1-116-124

For citation:


Bukarbayev K.M., Vasilenko V.N., Abzhanova Sh.A., Katasheva A.Ch., Kulaipbekova A.A. Modeling and optimization of production process of extruded protein textures in meat products technology. The Journal of Almaty Technological University. 2024;143(1):116-124. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-1-116-124



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)