Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Қайсарова А.А., Шингисов А.У., Тулекбаева А.К., Бараненко Д.А. Құрамдастырылған ет чипcтерін өндіруге арналған шикізат құрамын таңдау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(2):20-28. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-20-28

For citation:


Kaisarova A.A., Shingisov A.U., Tulekbaeva A.K., Baranenko D.A. The selection of the composition of raw materials for the production of combined meat chips. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(2):20-28. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-20-28



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)