Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Боранкулова А.C., Мараткызы Н., Солтыбаева Б.Е., Мынбаева А.Б., Алашбаева Л.Ж. Сүт қышқылды сусынның функционалдық-технологиялық қасиеттеріне итмұрын сығындысының әсерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(2):11-19. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-11-19

For citation:


Borankulova A.S., Maratkyzy N., Soltybaeva B.E., Mynbayeva A.B., Alashbayeva A.L. Study the influence of rose hip extract on the functional and technological properties of a fermented dairy products. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(2):11-19. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-11-19



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)