Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Каташева А.Ч., Жеңісова А.Ж., Бугубаева Г.О., Кулаипбекова А.А. Органикалық қоспалар мен биологиялық белсенді заттарды қолдана отырып, шампиньон саңырауқұлақтарының сапасын қалыптастыру. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;145(3):105-112. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-105-112

For citation:


Katasheva A.Ch., Zhenisova A.Zh., Bugubaeva G.O., Кulaipbekova A.A. Formation of the quality of champignons using organic additives and biologically active substances. The Journal of Almaty Technological University. 2024;145(3):105-112. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-105-112

Қараулар PDF (Kaz): 76


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)