Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Алимарданова М.К., Бакиева В.М. Энтеросорбентті тағамдық талшықтары бар ашытылған сүт өнім-дерін өндіру кезінде қауіпсіздікті қамтамасыз ету. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;143(1):81-86. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-1-81-86

For citation:


Alimardanova M.K., Bakiyeva V.M. Ensuring the safety in the production of fermented milk products with enterosorbing dietary fibers. The Journal of Almaty Technological University. 2024;143(1):81-86. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-1-81-86



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)