Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Утарова Н.Б., Нуртаева А.Б., Какимов М.М., Акшораева Г.Д., Искаков Б.М. Құрама ұндар негізінде глютенсіз нан-тоқаш өнімдерін жасау технологиясын жетілдіру. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;145(3):5-13. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-5-13

For citation:


Utarova N.B., Nurtaeva A.B., Kakimov M.M., Akshoraeva G.D., Iskakov B.M. Improving the technology of creating gluten-free bakery products based on compound flours. The Journal of Almaty Technological University. 2024;145(3):5-13. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-5-13

Қараулар PDF (Kaz): 392


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)