Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Узаков Я.М., Есенгазиева А.Н., Тлевлесова Д.А., Каймбаева Л.А., Қалдарбекова М.Ә. Жартылай ысталған сиыр етінің екінші сұрыпты шұжықтарының сапасын болжаудың математикалық моделін жасау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;1(3):109-117. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-3-109-117

For citation:


Uzakov Y.M., Yessengaziyeva A.N., Tlevlesova D.A., Kaimbayeva L.A., Kaldarbekova M.A. Development of a mathematical model for predicting the quality of semi-smoked sausages made from second-grade beef. The Journal of Almaty Technological University. 2023;1(3):109-117. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-3-109-117



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)