Дәйектеу үшін:
Джанкуразов Б.О., Ахмеджанов Т.К., Джанкуразов К.Б., Джанкуразов А.К., Джанкуразов Р.К. Анизотропия және кеуектілік астықты сақтау кезінде экзотермиялық процестердің ауытқу факторлары ретінде. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;(3):61-67. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-61-67
For citation:
Jangurazov B.O., Akhmedzhanov T.K., Jangurazov K.B., Jangurazov R.K., Jangurazov A.K. Anisotropy and porosity as factors of fluctuations in exothermic processes during grain storage. The Journal of Almaty Technological University. 2020;(3):61-67. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-61-67