ҚҰРАМЫНДА ГЛЮТЕНІ АЗ СЫРА ӨНДІРУ ҮШІН РЕЦЕПТУРА МЕН ЫСҚЫЛАУ РЕЖИМДЕРІН ТАҢДАУ
Аңдатпа
Авторлар туралы
М. С. РасуловаРесей
А. Г. Сатвалдинова
Ресей
Г. И. Байгазиева
Ресей
А. К. Кекибаева
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Around the world, beer consumption is falling (Daily Chart).The economist, London, 2017.[Электронный ресурс]. Режим доступа/ URL: https://www.economist.com/graphic-detail/2017/06/13/around-the-world-beer-consumption-is-falling (дата обращения 15.09.2018).
2. Казахстанцы пьют больше пива: потребление пенного напитка выросло на 12%, производство - на 11%. Energy Prom, Алматы, 2018. [Электронный ресурс]. Режим доступа/ URL: http://www.energyprom.kz/ru/a/reviews/ kazahstancy-pyut-bolshe-piva-potreblenie-pennogo-napitka-vyroslo-na-12-proizvodstvo-na-11 (дата обращения 15.09.2018).
3. Орешко, Л.C. Целиакия взрослых: особенности патогенеза, клинических проявлений, диагностики, лечения и профилактики осложнений автореф.дис.на соиск. учен. степ. докт.мед. наук (14.00.47). - Санкт-Петербург, 2009. - 45 с.
4. Lorenzo Albanese, Rosaria Ciriminna, Francesco Meneguzzo, Mario Pagliaro. Gluten reduction inbeerbyhydrodynamiccavitation assisted brewing of barley malts. LWT - Food Science and Technology, Volume 82, September 2017. - РР. 342-353.
5. Кунце В. Технология солода и пива. -СПб.: Профессия, 2009. - 1064 с.
6. Heidi Mayer, Dayana Ceccaroni, Ombretta Marconi, Valeria Sileoni, Giuseppe Perretti, Paolo Fantozzi. Development of an all rice malt beer: A gluten free alternative. LWT - Food Science and Technology, Volume 67, 2016, pp.67-73.
7. Троценко А.С., Т.В. Танашкина, В.П. Корчагин, А.Г. Клыков. Проблемы и перспективы использования гречихи в пищевой биотехнологии // Новое в пищевых технологиях. - Владивосток, № 2 2010. - С. 104-111.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Расулова М.С., Сатвалдинова А.Г., Байгазиева Г.И., Кекибаева А.К. ҚҰРАМЫНДА ГЛЮТЕНІ АЗ СЫРА ӨНДІРУ ҮШІН РЕЦЕПТУРА МЕН ЫСҚЫЛАУ РЕЖИМДЕРІН ТАҢДАУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(1):77-82.
For citation:
Rassulova M.S., Satvaldinova A.G., Baigaziyeva G.I., Kekibayeva A.K. RECEIPT AND MASHING-IN MODE SELECTION FOR GLUTEN REDUCED BEER PRODUCTION. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(1):77-82. (In Russ.)