Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу

ҚАЙНАТПАЛЫ ПРЯНИК САПАСЫНА «ЭКОУНИВЕРСАЛ 1203-32» МАРГАРИНІ МЕН АРНАЙЫ БАҒЫТТАҒЫ «ОILPRIME 1003-32» МАЙЫНЫҢ ӘСЕРІ

Толық мәтін:

Аңдатпа

Мақалада «Экоуниверсал 1203-32» маргарин мен арнайы бағыттағы «Оilprime 1003-32» майын қайнатпалы пряникті дайындауда қолдану және дайын өнімнің сапасына әсерін бақылау эксперименттерінің нәтижелері көрсетілген. Жүргізілген сынақ пісіру негізінде қосылатын «Экоуниверсал 1203-32» маргарин мен арнайы бағыттағы «Оilprime 1003-32» майының оңтайлы пайыздық арақатынасы таңдалды және дайын өнімге бірқатар талдаулар жүргізілді. Пісірілген қайнатпалы пряниктің сапасы көзмөлшерлік, физика-химиялық және микробиологиялық көрсеткіштері бойынша бағаланды, зерттеу нәтижелері кестелерде жинақталды.

Авторлар туралы

А. Ж. Рустемова
Алматы технологиялық университеті
Ресей


Д. А. Шаншарова
Алматы технологиялық университеті
Ресей


М. П. Байысбаева
Алматы технологиялық университеті
Ресей


Әдебиет тізімі

1. Матвеева Т. В., Корячкина С.Я. Мучные кондитерские изделия функционального назначения // Научные основы, технологии, рецептуры -СПб.: ГИОРД, 2016. - 358 с.

2. Пащенко В.Л. Новые функциональные ингредиенты в технологии заварных пряников // Современные наукоемкие технологии № 8, 2009. - С.34-44.

3. Егорова Е.Ю., Резниченко И.Ю. и др. Разработка новых кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья // Техника и технология пищевых производств, 2014. - № 3 - С. 31-38.


Рецензия

Дәйектеу үшін:


Рустемова А.Ж., Шаншарова Д.А., Байысбаева М.П. ҚАЙНАТПАЛЫ ПРЯНИК САПАСЫНА «ЭКОУНИВЕРСАЛ 1203-32» МАРГАРИНІ МЕН АРНАЙЫ БАҒЫТТАҒЫ «ОILPRIME 1003-32» МАЙЫНЫҢ ӘСЕРІ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(1):56-61.

For citation:


Rustemova A.Zh., Shansharova D.A., Baiysbayeva M.P. INFLUENCE OF "ECOSTATION WAGON 1203-32" MARGARINE AND FAT OF A SPECIAL PURPOSE "OILPRIME OF 1003-32" ON QUALITY OF SCALDED GINGERBREAD. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(1):56-61. (In Russ.)

Қараулар: 347


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)