INFLUENCE OF "ECOSTATION WAGON 1203-32" MARGARINE AND FAT OF A SPECIAL PURPOSE "OILPRIME OF 1003-32" ON QUALITY OF SCALDED GINGERBREAD
Abstract
About the Authors
A. ZH. RustemovaRussian Federation
D. A. Shansharova
Russian Federation
M. P. Baiysbayeva
Russian Federation
References
1. Матвеева Т. В., Корячкина С.Я. Мучные кондитерские изделия функционального назначения // Научные основы, технологии, рецептуры -СПб.: ГИОРД, 2016. - 358 с.
2. Пащенко В.Л. Новые функциональные ингредиенты в технологии заварных пряников // Современные наукоемкие технологии № 8, 2009. - С.34-44.
3. Егорова Е.Ю., Резниченко И.Ю. и др. Разработка новых кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья // Техника и технология пищевых производств, 2014. - № 3 - С. 31-38.
Review
For citations:
Rustemova A.Zh., Shansharova D.A., Baiysbayeva M.P. INFLUENCE OF "ECOSTATION WAGON 1203-32" MARGARINE AND FAT OF A SPECIAL PURPOSE "OILPRIME OF 1003-32" ON QUALITY OF SCALDED GINGERBREAD. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(1):56-61. (In Russ.)