Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Оспанов Ә.Ә., Тимурбекова А.Қ., Нұрдан Д. Көп дәнді ұн шикізаты негізінде жасалған макарондық қамырдың реологиялық сипаттамаларын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(1):98-106. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-98-106

For citation:


Ospanov A., Timurbekova A., Nurdan D. The study of the rheological characteristics of pasta dough based on poly-cereal flour raw. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(1):98-106. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-98-106



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)