Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Жакупова Г.Н., Тултабаева Т.Ч., Сағандық А.Т., Төрегелді З.С. Сүт сарысуынан жұмсақ ірімшік өндірудің ресурс үнемдейтін технологиясын зерттеу және әзірлеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(1):81-88. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-81-88

For citation:


Zhakupova G.N., Tultabayeva T.Ch., Sagandyk A.T., Toregeldi Z.S. The research and development of resource-saving technology for the production of soft cheese from whey. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(1):81-88. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-81-88



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)