Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Бурляева А.С., Пронина Ю.Г., Набиева Ж.С., Самадун А.И. Өсімдік қоспаларының жұмсақ вафлидың тағамдық және биологиялық құндылығын арттыруға әсерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(1):55-62. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-55-62

For citation:


Burlyaeva A.S., Pronina Yu.G., Nabiyeva Zh.S., Samadun A.I. The study of the influence of plant additives on increasing the food and biological value of soft waffles. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(1):55-62. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-55-62



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)