Дәйектеу үшін:
Джумабекова Г.Ш., Ержигитов Е.С., Сериккызы М.С., Чендагулова М.К., Мамаева Л.А., Зетбек Г.С. НАССР ЖҮЙЕСІ ЕНГІЗІЛГЕН ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРЕТІН КӘСІПОРЫНДАРДА ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(1):16-20.
For citation:
Jumabekova G., Erzhigitov E., Serikkyzy M., Chendagulova M., Mamaeva L., Zetbek G. INVESTIGATION OF THE QUALITY OF SEMI-SMOКED SAUSAGES IN THE HACCP SYSTEM INTEGRATED BY ENTERPRISES ON THE MANUFACTURE OF MEAT AND MEAT PRODUCTION. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(1):16-20. (In Russ.)