Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Машанова Н.С., Мухамбетов Г.М., Каримова Г.К., Ниязбекова Р.К., Сатаева Ж.И., Смагулова М.Е., Ибжанова А.А. Зығыр күнжарасының макарон өнімдерінің құрылымдық – реологиялық қасиеттеріне әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(4):139-145. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-139-145

For citation:


Mashanova N., Mukambetov G., Karimova G., Niyzbekova R., Sataeva Zh., Smagulova M., Ibzhanova A. The Effect of Flax Oil Cake on the Structural and Rheological - Properties of Pasta. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(4):139-145. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-139-145



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)