Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Есенгазиева А.Н., Каймбаева Л.А., Узаков Я.М., Чернуха И.М., Кузембаева Г.К. Протепсин ферментінің жұмыс параметрлерін және оның екінші сұрыпты сиыр етінің микроқұрылымына әсерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(4):76-81. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-76-81

For citation:


Yessengaziyeva A.N., Kaimbayeva L.A., Uzakov Y.M., Chernukha I.M., Kuzembaeva G.K. Study of the Working Parameters of the Enzyme Protepsin and Its Effect on The Microstructure of Second-Grade Beef. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(4):76-81. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-76-81



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)