Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Мыржыкбаева А.Д., Хастаева А.Ж., Бектурганова А.А., Омаралиева А.М., Жамурова В.С. Жарма сусындарын өндіру үшін жергілікті өсірілген сұлының физикалық-химиялық қасиеттері мен улы элементтерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(4):42-49. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-42-49

For citation:


Myrzhkbayeva A.D., Khastayeva A.Zh., Bekturganova A.A., Omargalieva A.M., Zhamurova V.S. Research of Physical and Chemical Properties and Toxic Elements in Locally Bred Oats for the Production of Cereal Drinks. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(4):42-49. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-42-49



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)