Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Пронина Ю.Г., Набиева Ж.С., Белозерцева О.Д., Самадун А.И. Иммуностимуляциялық пастила-мармеладты өнімдерінің дәрумендік құрамына функционалды ингредиенттердің әсерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):177-185. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-177-185

For citation:


Pronina Yu.G., Nabiyeva Zh.S., Belozertseva О.D., Samadun A.I. Studying the influence of functional ingredients on the vitamin composition of immunostimulating pastille of marmalade products. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):177-185. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-177-185



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)