Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Абжанова Ш.А., Байболова Л.К., Ахметова Н.К., Джетписбаева Б.Ш., Төребаева Ә.М. Функционалды тамақтану үшін балық котлеттері технологиясында дәстүрлі емес өсімдік шикізатын қолдану. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):95-102. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-95-102

For citation:


Abzhanova Sh.A., Baybolova L.K., Akhmetova N.K., Dzhetpisbayeva B.Sh., Torebayeva A.M. The use of non-traditional vegetable raw materials in the technology of fish cutlets for functional nutrition. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):95-102. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-95-102



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)