Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Байысбаева М.П., Изембаева А.К., Молдақұлова З.Н., Қойланов Қ.С., Баширова Ж.Ж. Рецептуралық компоненттердің бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетіне әсер етуі. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):59-64. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-59-64

For citation:


Baiysbayeva М.P., Izembayeva А.К., Moldakulova Z.N., Koilanov K.S., Bashirova Zh.Zh. Influence of prescription components on the physical and chemical properties of wheat dough. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):59-64. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-59-64



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)