Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Маматаева А.Т., Абжанова Ш.А., Аралбаева А.Н., Утегалиева Р.С., Сагинбек Г.А., Алмагамбетова К.И. Антиоксиданттық белсенділігі жоғары өсімдіктерді тағам түрін дайындауда пайдалану. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):19-25. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-19-25

For citation:


Mamataeva А.Т., Abzhanova Sh.А., Aralbaeva А.N., Utegalieva R.S., Saginbek G.А., Almagambetova K.I. The use of plants with high antioxidant activity in cooking. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):19-25. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-19-25



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)