БИЕ СҮТІ НЕГІЗІНДЕ БАЛМҰЗДАҚ ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аңдатпа
Авторлар туралы
А. НұртаеваРесей
Н. Машанова
Ресей
Н. Сапарова
Ресей
А. Лайыққызы
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Abdel-Salam, A.M. Functional foods: Hopefulness to good health. Am. J. Food Technol., 5, 2010. - Р. 86-99.
2. Salem, M.M.E., F.A. Fathi and R.A. Awad. Production of probiotic ice cream. Polish J. Food Nutr. Sci., 14, 2005.- Р. 267-271.
3. Lehninger A., Nelson D., Cox M. Principles of Biochemistry. New York, 2002. - 1013 р.
4. Нұртаева А.Б., Бекқожин А.Ж. Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы. Астана. Оқу-құралы. С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті, 2014. - 169 б.
5. Макажанова Х.Х., Джангалина Э.Д., Лесова Ж.Т. Получение новых функциональных продуктов питания на основе молочнокислых бактерий из верблюжьего молока// Инновационные технологии переработки продовольственного сырья, Владивосток, 2011. -С. 144-146.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
, , , БИЕ СҮТІ НЕГІЗІНДЕ БАЛМҰЗДАҚ ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2018;(3):17-20.