Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Колеснов A., Цимбалаев С., Ивлев В., Васильев В., Ламердонова Ф. Бірыңғай аналитикалық анықтау алгоритмі шарап өнімдерінің компоненттік құрамы. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2021;(4):58-75. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-4-58-75

For citation:


Kolesnov A., Tsimbalaev S., Ivlev V., Vassiliev V., Lamerdonova F. Unified analytical algorithm for identification of component composition of winemaking products. The Journal of Almaty Technological University. 2021;(4):58-75. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-4-58-75



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)