Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Оспанов Ә.Ә., Тимурбекова А.К., Нұрдан Д., Аскарова Т.Ш., Әділхан Б.Д. Дәстүрлі емес шикізаттан жасалған макарон өнімдерінің микроқұрылымын және микробиологиялық көрсеткіштерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2021;(4):23-31. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-23-31

For citation:


Ospanov A.A., Timurbekova A.K., Nurdan D., Askarova T.Sh., Adilkhan B.D. Research of microstructure and microbiological indicators of pasta products from non-traditional raw materials. The Journal of Almaty Technological University. 2021;(4):23-31. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-23-31



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)