Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Туганова Б.С., Исаева К.С., Кажибаева Г.Т. Ауылшаруашылық жануарлар сүттің қоспасынан жасалған жұмсақ ірімішік өндіру ехнологиясы. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2021;(1):26-32. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-1-26-32

For citation:


Tuganova B.S., Isaeva K.S., Kazhibaeva G.T. Technology of soft cheese from a mixture of milk of farm animals. The Journal of Almaty Technological University. 2021;(1):26-32. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-1-26-32



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)