Дәйектеу үшін:
Ибрагимова Л.Н., Енсебаева Г.Б., Швец С.В., Ибрагимова Р.З., Ахрамов Н.А., Петренко А.А., Ибрагимов Р.З. Өсімдік және жануар тегінен шыққан сүт жүйелері: нутриенттік профилі және функционалды өнімдердің физиологиялық құндылығын қалыптастырудағы маңызы. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;150(4):139-146. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-4-139-146
For citation:
Ibragimova L.N., Yensebayeva G.B., Shvets S.V., Ibragimova R.Z., Akhramov N.A., Petrenko A.A., Ibragimov R.Z. Milk systems of plant and animal origin: nutrient profile and significance for forming the physiological value of functional products. The Journal of Almaty Technological University. 2025;150(4):139-146. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-4-139-146

















