Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Мирзакулова А.А., Сарсембаева Т.Е., Калемшарив Б. Итмұрынмен байытылған функционалды сарысу сусынының рецептурасын әзірлеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;149(3):160-168. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-160-168

For citation:


Mirzakulova A.A., Sarsembaeva T.E., Kalemshariv B. Development of a recipe for a functional whey drink enriched with rose hips. The Journal of Almaty Technological University. 2025;149(3):160-168. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-160-168

Қараулар PDF (Kaz): 2


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)