Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Тултабаева Т.Ч., Жакупова Г.Н., Макангали Қ.Қ., Шоман А.Е., Мулдашева А.Х., Сағандық А.Т., Ахметжанова А.Т. Технологиялық режимдерге байланысты уыз сүтіне негізделген биологиялық қоспалардың химиялық құрамын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;148(2):28-33. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-2-28-33

For citation:


Tultabayeva T.Ch., Zhakupova G.N., Makangali K.K., Shoman A.E., Muldasheva A.H., Sagandyk A.T., Akhmetzhanova A.T. Investigation of the chemical composition of dietary supplements based on colostrum depending on technological modes. The Journal of Almaty Technological University. 2025;148(2):28-33. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-2-28-33



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)