ANALYSIS OF PRODUCTIVITY AND CHARACTERISTIC SEEDS DAIRY GOATS
Abstract
About the Authors
G. . YusupovaRussian Federation
D. . Kurmangaliyeva
Russian Federation
N. . Lantseva
Russian Federation
Zh. . Shadyarova
Russian Federation
References
1. Кантере В.М., Матисон В.А., Сазонов Ю.С. Системы менеджмента безопасности пищевой продукции на основе международного стандарта ИСО 22000. М: Типография РАСХН, 2006. - 454 с.
2. ҚР СТ ИСО 9001-2016 «Сапа менеджменті жүйесі. Талаптар». //Қазақстан Республикасының Стандарттау, метрология және сертификаттау жөнiндегi комитетi ҚР индустрия және сауда министрлігі (Мемстандарт). Астана, 2017.-34 б.
3. Зомитев Ю.В. Формирование системы управления производством безопасной для потребителей инновационной пищевой продукции.: Дисс. на соискание ученой степени кандидата экон. наук. Орел: ОГТУ. 2006 г. - 149 с. Инв.№ 61:06-8/3888
4. ҚР СТ 1179-2003 «Сапа жүйелері. НАССР қағидаттарынан негізделген азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау. Жалпы талаптар» // Қазақстан Республикасының Стандарттау, метрология және сертификаттау жөнiндегi комитетi ҚР индустрия және сауда министрлігі (Мемстандарт). Астана, 2005.-14 б.
5. ҚР СТ ИСО 22000-2006 «Тамақ өнімдері қауіпсіздігінің менеджмент жүйелері. Тамақ өнімдерін өндіру және тұтыну саласындағы барлық ұйымдарға қойылатын талаптар» // ҚР индустрия және сауда министрлігінің Техникалық реттеу және метрология комитеті (Мемстандарт). Астана 2006.-30 б.
6. Хусенова Н.А., Муродов А.А. Управление качеством и безопасностью молочных продуктов на основе принципов ХАССП // Вестник ТАУ им. Ш.Шотемур - 2017. -№12. - С. 149-151.
7. Барышникова Н.И., Резниченко И.Ю., Вайскробова Е.С. Разработка системы управления безопасностью на основе принципов ХАССП // Техника и технология пищевых производств. - 2017. - Т. 47, № 4. - С. 115-12.
8. Сычева О.В., Кононова Л.В. Роль нормативно-правовой базы в решении проблемы повышения качества молока-сырья // Молочная река. - 2012. - №1(45).-С.38-40
Review
For citations:
Yusupova G., Kurmangaliyeva D., Lantseva N., Shadyarova Zh. ANALYSIS OF PRODUCTIVITY AND CHARACTERISTIC SEEDS DAIRY GOATS. The Journal of Almaty Technological University. 2020;(1):56-62. (In Russ.)