Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Масимова М.Ф., Кекибаева А.К., Байгазиева Г.И., Шинтасова С.М., Керимбаева А.А. Жидек шырындарының жас сыраның профилі мен органолептикалық сипаттамасына әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;149(3):205-214. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-205-214

For citation:


Massimova M.F., Kekibaeva A.K., Baygazieva G.I., Shintassova S.M., Kerimbayeva A.A. Influence of berry juices on the profile and organoleptic characteristics of young beer. The Journal of Almaty Technological University. 2025;149(3):205-214. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-205-214

Қараулар PDF (Kaz): 2


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)